måndag 4 februari 2013

Tänk med ditt huvud...

När folk säger "klart alla går på utseendet först", hur hjärntvättad är du inte då? Av allt som median visar dig hur du ska vara och se ut. Hur deras idealtyp är. Är det hälsosamt? Är det realistiskt?

När folk säger att dom går via utseendet ist för personlighet. Att folk tror det är det enda som räknas. Varför tror alla att det är det enda som är viktigt? Pengar. Allt styrs av pengar. Jag vill inte gå in på kapitalist samhälle men se bara på USA hur smutsigt land det är. Och sedan hur Sverige är på god väg att bli ett riktigt kapitalist samhälle.

Pengar styr allt nu förtiden. Det spelar ingen roll om du har en fin personlighet. Ingen tjänar pengar på en fin personlighet. Om alla tänker på hur dom ser ut så bidrar det till pengar. Folk utnyttjar på andras människors osäkerhet. Vet du att du har en super fin och härlig personlighet. Vad ligger pengarna i det?

Folks värsta fiende idag är människor som vet bättre. För folk kan inte tjäna pengar på det. Och hur samhället hjärntvättar skiten ur oss att vi är sämre än vad vi egentligen är men! Att vi kan bli bättre. Åh, så bättre. Har du pengar så blir du bättre. Du förlorar pengar, men du får ett nytt utseende. Dom som sitter över dig tjänar en förmögenhet på dig. Tror du att dom gör något åt sitt utseende? Tänk.

Nästa gång någon säger att utseendet är allt och du tänker "nej det är det inte alls", klappa dig själv på axeln och säg "fan vad jag är bra."

Kanske är det dags att tänka mer på vårt inre än på vårt yttre. Hur löjligt det än låter. Men hur hade världen sett ut om all ytlighet bara försvann? Hade vi inte känt oss mer fria? Hade vi inte mått bättre? Hade vi inte sluppit jämföra oss med andra?

Jag skyller allt på median. Jag skyller allt på folk som inte vet bättre. Hur har folk mage att säga att du inte passar som du är? Människor kan ibland vara så smutsiga. Människor kan göra vad som helst för att tysta sanningen. Som medmänniska eller som en vanlig medborgare har du egentligen ingen aning vad som händer under allt. Allt styr av högre uppsatta personer för att hur dom ska tjäna så mycket pengar som möjligt. Om du tror Sverige är ett rent land så tänk igen... Även Sverige är ett korrupt land. Man ska inte tro på allt man ser och hör. Det är dags att tänka själv. Och det är det vårt samhälle är rädda för. Att dom ska tappa kontrollen över oss. Dom gör sig av med folk som "vet för mycket" och svartlistar dom. Det är så samhället behandlar folk som försöker göra en förändring.

Det finns så otroligt mycket skit som pågår i världen som vi inte har en aning om. Grejen är att det är så många som inte bryr sig. Dom tänker att det inte angår dom. Det kan jag inte ändra på. Det är så många som dagligen blir hjärntvättade av median. Folk som blint tror på allt vad median säger.

Det sägs att det tar ca 10 upprepningar innan hjärnan börjar tro det är sant. Det handlar inte bara om skönhetsindustrin. Det handlar om all politik som finns. Människor tycker att politik är det tråkigaste som finns. Och många är nöjda med hur allt är uppbyggt. Men jag själv har insett hur smutskastat så många samhällen är.

Om någon är intresserad av att veta hur eller bara lyssna på någon som är mer insatt så kan jag tipsa om Joe Rogan podcast. Han håller såna intressanta tal om allt möjligt.Han finns lättast att hitta på youtube.

Det är allt som jag har att säga, just nu. Men tänk själv. Förlora aldrig dig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar