söndag 18 november 2012

Klöver

Här sitter man med vaselin under ögonen. Tänkte testa något nytt, för har hört att det är bra mot torr hud. Så   tog lite under näsvingarna också. ^^

Det är ett väldigt bra och speciellt budget bra trix och tips. För nu när vintern är på väg och hyn är extra känslig mot det kyliga och tuffa vädret så behöver man något återfuktande som inte skadar hyn. Så vaselin passar bra som en återfuktnings kräm. Det är ett plus för man slipper betala jätte dyra ansiktskrämer och dyligt som samtidigt också innehåller väldigt många dåliga kemikalier.


Iom vaselin innehåller bara naturliga produkter (den gula) så tror jag mitt ansikte kommer gilla det. Det enda negativa är att den har mineralolja och är portilltäppande. Men om man rengör hyn som vanligt så ska det inte vara några problem. Jag tänker ha det under natten och sedan morgon tvätta ansiktet dagen efter.

Något annat DIY-krämer är olivolja, kokosnötsolja, honing, youghurt, socker (bra som peeling) och citronsaft. :) Det är bara att experimentera lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar