måndag 22 oktober 2012

Jag sätter ner foton ! :p

Usch, såg på ett jätte konstig vidioklipp. : / Handlade om en mamma som hade gjort väldigt många "skönhetsoperationer" och vill nu ge hennes dotter en läppförstoring och senare när hon blir äldre en bröstförstoring.

Ursäkta? Hon mamman kanske inte var nöjd med sitt utseende men ta inte det över dottern. Hon kanske är nöjd med sig själv men nu får hon en massa ingrep för att hennes mamma säger att hon ska göra dom? Dottern var 7 år gammal och är redan "hjärntvättat" av hennes mamma.

Det är hemskt! Jag hatar sånt. Jag hatar att människor (inte bara mammor tydligen, tsss), men att människor går runt och säger att du inte duger som du är. Och det är inte bara människor utan median gör sån stor del av det. Överallt du går, hör, ser är det alltid en massa på vad dagens "perfekt" ser ut. Eller skönhet. Ist för att välja en kvinna med små eller mellan stora bröst väljer dom en smal tjej på 175 cm med stora bröst. Perfekt hy osv. Kan säga att det är inte så majoriteten ser ut. Men det är så speciellt tjejer vill se ut. Och dom tror att killar vill att man ska se ut så. Sedan går man till någon doktor och gör skönhetsingrepp för att försöka se ut så.

Det är så sjukt att "fashion" och/eller mode har sån weird syn på vad skönhet är. Det ska vara annorlunda. Det ska vara "unikt". Inte många ska se ut så. Det sätter ner människans värde tycker jag. Vadå duger man inte som man är? Det ger ut sånt elakt och passivt meddelande.

Ist för att se vad verklig skönhet är så handlar allt om pengar. Hur man än tänker på det kommer man alltid tillbaka på pengar. Folk kan gå över lik för att tjäna pengar på andra människors osäkerhet. Det funkar. Folk blir osäkra och får en bild uppklar för sig som sätter sig på hjärnan. Och så är det.

Visste ni att det bara krävs ca 10 upprepningar för att hjärnan tillslut tror på att det stämmer? Varför tror ni att samma reklam kommer om och om igen. Och överallt vart man än går blir man påmind av "samhällets ideal". Säger dom att det är så här man ska se ut så börjar folk tro det.

Man kan välja att inte ta till sig och bli starkare. Ha ett starkt och fint självförtroende. Att älskar sig själv och säga att man är bra verkar så otroligt svårt idag.

Folk säger att det inte är alla som är födda "perfekta". Men lyssna på det. Vad gör dig inte perfekt? Vad är det som säger att Du inte är perfekt? Vad exakt. Skärp dig och säg "fan vad du är snygg."

Jag säger bara... Ens personlighet är vad verklig skönhet är. Det är det som gör dig vacker. Du kan se hur bra ut som du vill men har du en rutten personlighet så blir du automatiskt ful. Det är inget attraktivt med en dryg och ful personlighet. Det får inte en att känna sig på topphumör direkt. Man känner sig ganska grå och trist  och uttråkad när man är med människor som är väldigt egocentriska eller tror dom är drottning eller kung över hela världen.

Och alla som provocerar om att man ske se ut si eller så. F.U. Vad har hänt i din barndom för att du ska få säga så? Du har problem. In fact, många som gör såna här dramatiska ingrepp har oftast varit med om något traumatiskt eller lider av något. Ist för att inte ta itu med sina problem så sårar dom sig själva mer genom att gå igenom en massa smärta som dom har inombords, utåt. Yeah, det handlar om psyckologi mer än vad man tror. Så innan du tycker det är coolt eller fint med stora meningslösa operationer eller andra skönhetsingrepp så fråga dig själv om dom inte lider av något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar